Новини

Семінар «Варіанти заміни методу фіксації» 08.12.2022

Шановні колеги! Запрошуємо вас відвідати семінар «Варіанти заміни методу фіксації», який відбудеться 8 грудня о 17:00 на платформі «Аксемедін». Семінар проводиться в межах «Ukrainian MedicalWorld» та рекомендований до перегляду Експертною радою програми «#врятуйкінцівку». Посилання на семінар -https://accemedin.com/conference/598

Спікери семінару:

- Анкін Микола Львович – доктор медичних наук, професор, завідувач кафедри травматології та ортопедії №2 НУОЗ України ім. П.Л. Шупика
Тема доповіді: «Остаточне лікування вогнепальних переломів».

- Сулима Вадим Станіславович – доктор медичних наук, професор, завідувач кафедри травматології, ортопедії і невідкладної військової хірургії ІФНМУ. Тема доповіді: «Міркування про конверсію».

- Філь Адріан Юрійович – доктор медичних наук, завідувач ортопедо-травматологічного відділення КП «ВОКЛ» ВОР.
Тема доповіді: «Переломи проксимального відділу стегна. Від діагностики до операції».

На семінарі поговоримо про недоліки використання гіпсової пов’язки, переваги методу зовнішньої фіксації при вогнепальних пораненнях кінцівокта у яких випадках рекомендується застосовувати внутрішнійостеосинтез. Основна увага під час семінару буде приділена темі заміниметоду фіксації, а саме які фактори необхідно враховувати, на якому етапіздійснюється заміна та як своїми діями не призвести до несприятливихнаслідків у пацієнта. Також мова буде йтися про діагностичні критерії та сучасні можливості лікування переломів проксимального відділу стегна.

Семінар проводиться в межах національної програми #врятуйкінцівку за підтримки Міжнародного благодійного фонду "Здоров'я українського народу" (провайдер БПР №1235).

Семінар сертифіковано згідно з пунктом 2.7 Додатку 4 до Порядку проведення атестації лікарів (пункт 4 розділу VІ), затвердженого наказом МОЗ України від 22.02.2019 р. № 446 (зі змінами). Після успішногопроходження тестування Ви зможете отримати сертифікат від провайдера БПР №1235 МБФ «Здоров'я українського народу» на 10 балів БПР.

Кафедра ортопедії і травматології
Національного університету охорони
здоров'я України  імені П. Л. Шупика
моб. 068-328-44-55
моб. 096-274-84-31

Карта